اطلاعیه ترمیم (حذف و اضافه) انتخاب واحد نیمسال 991 - مرکز آموزش عالی محلات

Mahallat Institute of Higher Education Logo مرکز آموزش عالی محلات Mahallat Institute of Higher Education
تاریخ انتشار: 26 شهریور 1399

اطلاعیه ترمیم (حذف و اضافه) انتخاب واحد نیمسال 991

به اطلاع کلیه دانشجویان گرامی میرساند حذف و اضافه (ترمیم) انتخاب واحد نیمسال تحصیلی 991 مطابق تقویم آموزشی فقط بصورت اینترنتی و از طریق سامانه آموزشی گلستان از ساعت 9 صبح روز شنبه 29 شهریور ماه لغایت 23:59 روز چهارشنبه 2 مهرماه سالجاری انجام خواهد شد.

1- دانشجویان دقت نمایند که در حذف و اضافه صرفا امکان اضافه کردن 2 درس (با درنظر گرفتن همنیازی) و حذف 2 درس وجود دارد. (تغییر گروه یک درس معادل یک حذف و یک اضافه خواهد بود). دقت شود که به هیچ عنوان با درخواستها برای حذف و اضافه کردن دروس بیش از مقدار مصوب فوق موافقت نخواهد شد.

2- دانشجویانی که نیاز به همنیاز کردن دروس دارند بایستی درخواست خود را از طریق قسمت "پیشخوان خدمت " در سامانه گلستان ارسال نمایند و نیاز به مراجعه حضوری به دانشگاه نخواهد بود. درخواستها پس از بررسی توسط مدیر گروه و آموزش مرکز نهایی خواهد شد و دانشجو می تواند درس مورد نظر خود را با مراجعه به سامانه گلستان اخذ نماید.