نکات ویژه در خصوص برگزاری آزمون سراسری کنکور در مرکز آموزش عالی - مرکز آموزش عالی محلات

Mahallat Institute of Higher Education Logo مرکز آموزش عالی محلات Mahallat Institute of Higher Education
تاریخ انتشار: 25 مرداد 1399

نکات ویژه در خصوص برگزاری آزمون سراسری کنکور در مرکز آموزش عالی

توجه توجه
((داوطلبین کنکور سراسری))
به اطلاع می رساند با توجه به برگزاری کنکور سراسری در مرکز آموزش عالی لازم است داوطلبین کنکور به دلیل اینکه در شرایط شیوع بیماری کرونا قرارگرفته ایم در جهت حفظ سلامت خود و دیگران به نکات ذیل توجه ویژه داشته باشند:
۱_ دانشگاه از پذیرفتن امانات و وسایل همراه داوطلبان در باجه امانات جدا معذور می باشد لذا از همراه داشتن وسایل اضافی من جمله گوشی همراه،کیف دستی جدا خودداری نمایید در غیر اینصورت از ورود داوطلب جلوگیری به عمل می آید.
۲_ از تجمع در محوطه ،لابی و غیره اجتناب گردد.
۳_ داوطلبین که از وسایله نقلیه شخصی استفاده نمی نمایند در صورت امکان از آژانس های درون شهری برای رسیدن به محل آزمون استفاده نمایند.
۴_ تمامی داوطلبان ملزم به استفاده از ماسک،دستکش و لوازم التحریر شخصی می باشند و رد و بدل کردن اشیاء و وسایل ممنوع می باشد.
۵_ داوطلبین توجه داشته باشند جهت حضور در آزمون از ماسک سه لایه استفاده نمایند(از ماسک های N95 و فیلتردار استفاده نگردد.)
۶_ در طول حضور در محل آزمون از تماس دستها با چشم و بینی و دهان جدا خودداری شود.
۷_ داوطلبین گرامی به هنگام مراجعه جهت آزمون حتما برگه غربالگری در سامانه salamat.gov.irرا به همراه داشته باشند.
داوطلبین عزیز توجه نمایند تمامی نکات به منظور حفظ سلامت خود و دیگران می باشد لذا در رعایت آن دقت لازم را بنمایید.
(روابط عمومی مرکز آموزش عالی محلات)